Europska zlatna liga – Ovo su zgodni hrvatski odbojkaški reprezentativci za koje navijamo!

28
Foto.Filip Popović

Hrvatski odbojkaški reprezentativci stvarno su zgodni. Ovi visoki i atletski građeni sportaši okupirat će našu pažnju u mjesecima koji su pred nama. Ususret utakmicama Europske zlatne lige, dečki su odradili snimanje portreta zahvaljujući kojem ćemo ih upoznati u novom, zanimljivom ruhu.

Ivan Raic
Ivan Raič/Foto: Filip Popović

Snimanje je bilo jako zabavno, ekipa je bila profesionalna iako smo mi sve okretali na zezanciju. Ovo je prvi put da smo se našli u ulozi modela i moram priznati da nam se svidjelo!“, izjavio je atraktivni 29-godišnji Ivan Raič koji za sebe kaže da je pravi obiteljski čovjek: Svaku slobodnu priliku koristima za igru s kćerkom Ritom i sinom Markom. Kad sam u Hrvatskoj volim se vidjeti sa starim prijateljima, a u slobodno vrijeme slušam glazbu i gledam filmove!“

Fran
Fran Peterlin/Foto: Filip Popović

Ispred fotoobjektiva Filipa Popovića naši su se reprezentativci potpuno opustili. Uloga modela odmah im je legla. Fran Peterlin nije imao tremu i spremno se prepustio u stručne ruke. Ovaj zgodni Zagrepčanin igrao je u Švicarskoj, Grčkoj te Sloveniji. Osim odbojke s braćom preko ljeta voli igrati tenis, košarku i odbojku na pijesku.

Sandro Dukic
Sandro Dukić/Foto: Filip Popović

Sandro Dukić je završio Pravni fakultet, a vesele ga šetnje uz more u rodnoj Opatiji. Uživao je u pripremama za snimanje. Frizer Danijel Plašč poigrao se njegovom frizurom koja na fotografijama izgleda moćno.

Hrvoje Pervan
Hrvoje Pervan/Foto: Filip Popović

Splićanin u reprezentaciji Hrvoje Pervan bio je najveseliji na snimanju. Uz odbojku, on obožava kuhanje: „Volim kuhati i znam spremiti dosta toga jer sam dosta gledao i pomagao mami u kuhinji dok je pripremala jela, uz to je kuharica tako da sam imao dobru učiteljicu!“

Filip Sestan
Filip Šestan/Foto: Filip Popović


Ovo je bilo jedno od prvih lifestyle snimanja i za Filipa Šestana. On se prepustio vizažistici Maji Samardžiji koja ga je pripremila za fotkanje. „Ovo je izvrsno iskustvo za sve nas. Sigurno da bi takve stvari i ubuduće pomogle našoj muškoj reprezentaciji da se malo ujednači u medijskom prostoru s ostalim sportovima jer se definitivno čini pomalo zanemaren!“, rekao je Filip nakon snimanja.

Danijel Galic
Danijel Galić/Foto: Filip Popović

Danijel Galić, koji se sebe kaže da je dobar kao kruh, izvrsno se snašao ispred objektiva. Nakon snimanja pomagao je stilistici Ivani Karapandži u odabiru odjevnih kombinacija za kolege. Reprezentativci su ovom prilikom nosili odjeću iz odabira Fashion&Friends.

Ovim snimanjem reprezentativci najavljuju utakmiceSkupini B Europske zlatne lige. Sve domaće utakmice igraju se u Varaždinu i to; s Estonijom 29. svibnja, sa Španjolskom 1.,  Nizozemskom 15. lipnja.

Nakon uzvratnih susreta znat će se putnik na Final Four za seniore koji se igra u Talinu 22. i 23. lipnja.

Komentari