Emma Ruth Rundle u listopadu premijerno u Rijeci!

23

U okviru 10. sezone programa Distune vam predstavlja dolazi američka kantautorica, gitaristica i vizualna umjetnica, Emma Ruth Rundle.

Njen premijerni riječki koncert u znaku je aktualnog albuma “On Dark Horses” izdanog za renomiranu etiketu Sargent House (potpisnici izdanja poput Chelsea Wolfe, Earth, Boris, Wovenhand…).

ERR tour dates

Naslovnica albuma prikazuje lagano blijedeću fotografiju koja  prekriva njeno lice velikom dječjom igračkom konja sa slomljenim nogama. Istovremeno iskren i tajanstven, otmjen ali i izlomljen portret, na najbolji način prezentira njenu karijeru i osobnost ovijenu velom ispod kojeg se naziru ožiljci koje očajnički želi pokazati svijetu.

Tijekom cijelog albuma provlači se misija svhovitosti i bitnosti svakog ponaosob, motivirana idejom oporavka i zaliječenja trajno potisnutih trauma  koje duboko u sebi skrivamo. Ono što albumu daje posebnu energiju i izričaj su njeni prateći članovi –  Dylan Nadan iz Wovenhanda (bubanj) te Evan Petterson (vokal/gitara/klavijature) i Tood Cook (bas).

Ulaznice su u prodaji i to po cijeni od 50 kn do 30. lipnja, od 1.srpnja cijena raste na 60 kn koja vrijedi sve do dana koncerta kad će trebati izdvojiti 75 kuna. Prodajna mjesta su Dallas music shop Rijeka i sustav Entrio.

Jedini koncert u Hrvatskoj Emma Ruth Rundle održati će u utorak, 15.listopada u OKC Palach.

Komentari