Dvadeset modnih revija u dvije modne večeri na 10. Riječkim stepenicama

Modna manifestacija koja ove godine slavi svoju desetu obljetnicu, veliki jubilej će proslaviti u čak dvije modne večeri na dvije riječke lokacije.

135

Jedna od najvećih modnih manifestacija u Hrvatskoj – Riječke stepenice, ovog ljeta slavi desetogodišnjicu uspješnog održavanja. Tako će u dvije večeri, 26. i 27. kolovoza predstaviti jedinstvenu modnu priču, a veliko će slavlje mode biti proslavljeno s čak dvadeset modnih revija i kolekcija za jesen/zimu.

Petnaest modnih kuća i dizajnera predstavit će se 26. kolovoza na stepenicama pored Grand hotela Bonavia, a to su Vesna Sposa, Salon Marie, Butik Rival, Andrea Zvono design, Vjenčanice Biba, Hero4Heroes, Jeordie’s, Ivana Jurić design, Showroom Antonela, Katarina Mamić design, Anja Stehlik, Adriana Rajčić design, Lurex odijela, Chic IB bags, očna optika Ghetaldus Rijeka, a prilika je kao i do sada dana mladima pa će kolekciju predstaviti i učenici Srednje trgovačka i tekstilne škole iz Rijeke, iz sektora mode, tekstila i kože. Program ove godine vodi Vlatka Pokos.

Riječke stepenice1

Druga večer 10. Riječkih stepenica preselit će 27. kolovoza na trg ispred HNK Ivana pl. Zajca gdje će biti prikazane revije poznatih svjetskih brandova.

Posebno mi je drago da veliki jubilej projekta ove godine slavimo dvije večeri na dvije lijepe lokacije u centru grada te da je najveća i najstarija tekstilna tvrtka u Rijeci AMEC Rijekatekstil prihvatila moju ponudu za suradnju pa će u subotu svi moći uživati u kolekcijama Max Mare, MAX & CO., Marelle, Weekend Max Mare i Tosce Blu“, kaže direktorica manifestacije Ivana Delač Đolo.

Obje večeri počinju u 20:30 h, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Riječke stepenice2

Komentari