Dubfire dolazi na Terraneo festival!

65

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terraneo Festival najavljuje da će jedno od najvećih imena elektronske dance scene, Dubfire, zatvoriti Terraneo 2013. s epskim DJ setom na glavnoj pozornici 9. kolovoza. Grammyjem nagrađen glazbenik Dubfire poznat je po svojim prepoznatljivim DJ setovima, smjeloj glazbi i njegovoj inovativnoj diskografskoj kući, SCI + TEC.

Poznat kao jedan od najsvestranijih umjetnika elektronske glazbe, Dubfire je, kao dio uglednog Washingtonskog DJ i produkcijskog dvojca Deep Dish, stvorio pionirski zvuk za mase, iz kojeg su proizašli mnogi bezvremenski dance klasici, Grammy za remix pjesme “Thank you” od Dido , kao i brojne međunarodne nagrade za svoj rad.

Sa Dubfireom Terraneo zaokružuje do sad najjači elektronski line-up na glavnom stageu, a po prvi puta ikad na istom festivalu pridružit će mu se njegov kolega glazbenik, također rodom iz Washingtona, Rob Garza iz Thievery Corporationa (koji zatvara večer 8. kolovoza), londonske nove zvijezde plesnog podija Blond: ish (također u petak), te nevjerojatni Koan Sound iz Bristola, koji zatvaraju srijedu, 7. kolovoza.

Zbog bogatog elektroničkog programa na Red Bull Music Academy Stageu, kasnonoćnim DJ setovima na Aqua Stageu te dnevnih i noćnih tuluma na Terraneo Beachu, Kupola Stageu i Azimut Stageu, Terraneo 2013 je JEDINO mjesto za posjetiti, ukoliko želite poslušati najbolja imena elektroničke glazbe iz cijelog svijeta, regije i domaće scene.

Komentari