Društvo “Naša djeca” Opatija i ovog ljeta organizira ljetne aktivnosti za djecu tijekom školskih praznika

52

Društvo „Naša djeca“ Opatija i ovog ljeta organizira ljetne aktivnosti za djecu tijekom školskih praznika. Ljetne aktivnosti započinju 17. lipnja, a traju do 31. kolovoza. Namijenjene su djeci predškolskog i školskog uzrasta, a održavaju se svakodnevno, od 06:30 do 16:30 sati.

U jutarnjim satima djeca odlaze na more (Lipovica i Tomaševac), a u popodnevnim sudjeluju na raznim kreativnim radionicama (likovna, dramska, sportska radionica, radionica igranja društvenih igara i sl.). Za djecu se tijekom njihovog boravka na moru i u udruzi brinu educirane osobe za rad s djecom.

Ljetne aktivnosti obuhvaćaju animaciju djeteta, kupanje, voćni obrok, sokove, osiguranje djeteta. Dijete je moguće upisati na minimalno tjedan dana. Informacije o cijeni moguće je dobiti telefonskim pozivom, upitom na e-mail dnd.opatija@gmail.com ili osobnim dolaskom u naše prostorije.  Prima se od 25 do 30 djece, usluge čuvanja započinju ujutro od 6:30,00 sati i traju do 16,30 sati radnim danom. Roditelji su dužni dijete dovesti u prostorije udruge do 9,00 zbog odlaska na more i kupanje.

Više informacija o ljetnim aktivnostima roditelji mogu doznati na broj telefona 051/ 272 – 443 ili upitom na e-mail adresu dnd.opatija@gmail.com.

 

Komentari