Dođi, trči i budi što želiš! Prijavite se na Torpedo Carnival Run!

23

Na riječkom Molo Longu ove će nedjelje (17. veljače), u 10 sati, startati Torpedo Carnival Run.

Riječ je o utrci 7. kola 16. riječke zimske lige „Igor Malešević“ koje organizira Triatlon klub Rival, a domaćin ovog kola je Sportsko rekreativna udruga Torpedo Runners.

Torpedo Runners_Retro trkači

Nakon Kostrene, Fužina, Kastva, Lovrana, opet Kostrene te Novog Vinodolskog, pretposljednje kolo ove sezone iznimno dobro posjećene Riječke zimske lige bit će održano u Rijeci, a trčat će se 5 kilometara, odnosno dva kruga na skraćenoj stazi omiljene riječke šetnice.

Torpedo Runners_Superjunaci

U skladu s petim godišnjim dobom čiji se vrhunac očekuje sljedeće nedjelje, 23. veljače, kad je na rasporedu Riječki karneval, trkači (koje žele) pozvani su da maškarani trče Molo Longom, a ŠRU Torpedo Runners napominje da će za sudionike biti postavljen šator u kojem će biti muška i ženska garderoba.

Prijave za utrku moguće su već od 9 sati, a za 11 sati najavljeno je proglašenje pobjednika.

Nagrade očekuje tri najbrža trkača i trkačice, a bit će nagrada i za najbolju masku, najbolju grupnu masku i najbolju masku iz publike.
Osim na utrku, Torpedo Runnersi  pozivaju na dobru (maškaranu) zabavu u nedjeljno jutro u kojoj će, uz same trkače, važnu ulogu imati i DJ Tuni.

 

Komentari