Cyberpunk vikend u Zagrebu

Tema konferencije Connector 3D je cyberpunk, kao vizualno atraktivna poveznica napredne tehnologije, znanosti i umjetnosti.

87

Konferencija Connector 3D po prvi puta će okupiti 3D umjetnike i konceptualne dizajnere iz Hrvatske i svijeta koji kreiraju i definiraju digitalne koncepte budućnosti u sferi video igara, filma, multimedije, 3D printa i industrijskog dizajna. Tema konferencije je cyberpunk, kao vizualno atraktivna poveznica napredne tehnologije, znanosti i umjetnosti. Unutar tog znanstvenofantastičnog scenarija fokusirat će se na dizajn robota, androida i ostale prateće kibernetske tehnologije.

‘Connector 3D’ aktivno će se baviti digitalnim 2D/3D aplikacijama koje koristimo u računalnom oblikovanju kao i ostalim naprednim alatima, platformama i vještinama koje su potrebne današnjem dizajneru.

Glavni program s nizom stranih i domaćih predavača bit će održan od 15. do 17. svibnja u prostorijama Laube u Zagrebu. Kroz niz stručnih radionica, prezentacija i predavanja možete naučiti sve što vas zanima od 3D dizajnu, VFX, animaciji kao i poslovima vezanim za tu novu, inovativnu i brzo rastuću industriju. CONNECTOR je program partner ovogodišnjeg Tjedna dizajna (#tdzg), najvećeg dizajnerskog eventa u Hrvatskoj sa više od 4000 posjetitelja prošle godine. Dođite u Laubu, razvijte vaše talente, pokažite vaše radove i družite se na partiju svakoga dana.

Više informacija o programu i predavačima kao i raspored predavanja možete pronaći na službenim stranicama konferencije www.connector3d.com, dok su ulaznice dostupne putem sustava Entrio.

Komentari