Bogat program 7. Dana Ičića

74

Zbog loših vremenskih prilika prošlog vikenda, manifestacija je bila odgođena za ovaj vikend, tj. za 11. i 12. rujna. Prema najavama prognostičara očekuje nas prekrasan sunčani vikend, tako da vesele zabave i sportskih nadmetanja neće nedostajati.

Program počinje u petak, 11. rujna, u 16 sati otvorenjem izložbe starih fotografija Ičića i tradicijskih plovila u novootvorenoj Galeriji Blu, dok će u isto vrijeme krenuti festival elektronske glazbe “Goodbye summer III – Discopatia edition”. Na trećem izdanju festivala nastupit će jaka imena regionalne elektronske scene: Amor, Danny Glavan, Ko Mar, Mo’ Funk & Asta Nova LIVE. U 17 sati u ičićanskoj lučici starta 7. Liburnia cup, natjecanje u ribolovu za kadete.

Turnir u speed badmintonu te turnir u nogometu na pijesku škole nogometa “Primi passi” koji počinju u 10 sati na ičićanskoj plaži otvaraju subotnji sportski program, dok pola sata kasnije, u restoranu Galeb, počinje turnir u briškuli za djecu do 14 g.. Lučica Ičići s početkom u 11 sati ugostit će Sajam ekoloških i poljoprivrednih proizvoda. Poslijepodnevni program, točno u 15 sati u prostoru restorana Galeb, otvara turnir u briškuli i trešeti, dok u 17 sati počinje Ičićanski munjeni petoboj odnosno igre bez granica na ičićanski način. Veliko gran finale “7. Dana Ičića” starta u 21 sat nastupom legendarnog sastava Jinx uz podršku Lucky banda.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

Komentari