Bila je to maturalna noć iz snova! Poznati hrvatski dizajneri kreirali odjeću za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi

71
Foto: Facebook SOS-Dječje selo Hrvatska
Čak 36 maturanata iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi imalo je večeras u hotelu The Westin u Zagrebu svoju maturalnu noć za pamćenje, a sve zahvaljujući projektu “Moja maturalna večer” koji je organizirala Zaklada “Hrvatska za djecu”.
sos3
Foto: Facebook SOS-Dječje selo Hrvatska
Zaklada je okupila poznate hrvatske dizajnere koji su maturantima iz dječjih domova osigurali odjeću i obuću za ovu posebnu, čarobnu noć. Maturantice i maturanti prošetali su pistom u haljinama i odijelima koje su samo za njih kreirali poznati domaći dizajneri, za šminku su se pobirnuli šminkeri i vizažisti. Maturalna večer bila je posebno emotivna ne samo za maturante, već i dizajnere. Matija Vuica nije mogla sakriti suze.
sos1
Foto: Facebook SOS-Dječje selo Hrvatska
Još ne mogu vjerovati da mi maturalnu haljinu šiva dizajnerica čije se haljine nose u Hollywoodu na crvenom tepihu” – oduševljeno je kazala maturantica Mirna za koju je Matija skrojila haljinu iz snova.
U ulozi modela bili su Danijela, Adam, Anamarija, Antonio, Karla, Dino, Tamara, Dominik, Danica, Ivan iz Osijeka, Doria, Valentina iz Vinkovaca, Ivan iz Zagreba, Patricija, Martin, Nika, Matija, Antonela, Mihael, Snježana, Mislav, Valentina iz Zagreba, Saša, Roland, Lovro, Andrea, Stjepan iz Osijeka, Anita, Anamarija, Ana-Marija, Monika, Mirna, Stjepan iz Slavonskog Broda, Ivana, Toni i Stjepan iz Zagreba.
Prije početka revije modele su hodanju na pisti podučile hrvatska modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, Slađana Divjak te manekenke Luna Valas i Paula Puškaš. 
Moja maturalna večer” projekt je u koji su se uključili poznati dizajneri – A’Marie by Anamarija Brkić, Anamarija Asanović, Arileo, Boudoir, Diana Viljevac, Duchess Women’s Wear, Envy Room, Hippy Garden, Ivan Friščić, Ivica Skoko, Lei Lou by Alex Dojčinović, Lilith by Katarina Baban, Lokomotiva by Lana Puljić, MatLukabu by Marina Jerant, Matija Vuica, Robert Sever, Zoran Aragović, Zvono dizajn by Andrea Zvono te brendovi Varteks i Borovo koji su osigurali odijela i cipele.
sos2
Foto: Facebook SOS-Dječje selo Hrvatska
Pucamo od ponosa ? U hotelu Westin večeras je održana modna revija u organizaciji Zaklada “Hrvatska za djecu” na kojoj su prošetali naši maturanti u haljinama i odijelima koje će odjenuti na svojoj maturalnoj večeri, a samo za njih skrojili su ih Matija Vuica Fashion & Design, LeiLou by Aleksandra Dojčinović i Varteks“, objavljeno je na Facebook stranici SOS-Dječjeg sela Hrvatska.

Pucamo od ponosa 😍 U hotelu Westin večeras je održana modna revija u organizaciji Zaklada "Hrvatska za djecu" na kojoj…

Objavljuje SOS-Dječje selo HrvatskaČetvrtak, 11. travnja 2019.

Komentari