Baristi prijavite se i osvojite superfinale i put za dvije osobe u Melbourne!

121

Popili ste prvu šalicu kave i rodila se ljubav na prvi pogled? Kava je vaše crno zlato, bez nje ne možete zamisliti dan? Ali ne samo da ju volite piti nego ste i vješti barista koji uživa u svakoj kavi koju priprema? Znamo pravo mjesto za vas.

barista championship 2019 (1)Prijavite se na Julius Meinl Barista Championship i pokažite nam svoju virtuoznu vještinu! Pošaljite nam jednominutni video, predstavite sebe i svoje umijeće i otkrijte nam zašto biste baš vi trebali pobijediti na natjecanju za najboljeg hrvatskog baristu.
Vaše prijave primamo na linku: https://www.meinlcoffee.com/hr/jm_barista_championship/ ili direktno na mail: barista@meinl.hr  (video + podaci).

Bariste, koje odabere žiri na temelju poslanih videa, očekujemo u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, 14. lipnja od 16 do 20 sati. Natjecat će se u 3 discipline: pripremi espressa, cappuccina ili latte arta te u spravljanju vlastitog napitka s potpisom.

Dva najbolja natjecatelja sudjelovat će u finalu koje će se održati u rujnu u Zagrebu, a pobjednik finala odlazi u Melbourne kao gledatelj Svjetskog prvenstva barista 2020.

Komentari