46. Marunada u Lovranu: provjerite koje glazbene zvijezde nastupaju dok vi ispijate pivo od maruna!

76

I ove jeseni u pripremi je lovranska Marunada, koja će proslaviti svoj 46. rođendan. Kao i svake godine u sklopu te najpoznatije gastro manifestacije u regiji organizira se bogat glazbeni i zabavni program.

Prvi je dan Marunade petak, 11. listopada. Program počinje u 13:30 sati dječjim radionicama “Mića Marunada” u organizaciji Društva “Naša djeca” Opatija – Lovran. U 17 sati na parkiralištu Brajdice bit će mimohod i svečano otvorenje Marunade 2019. Do 20 sati svira DJ, a onda nastupaju Grooversi, dok je kao vrhunac večeri u 22 sata organiziran nastup grupe Vatra. 

U subotu, 12. listopada od 8 sati održava se susret oldtimera, a od 10 sati malonogometni turnir. Od 11 sati nastupaju zborovi, KUD Lovran te gosti, u 13 sati na pozornicu dolazi Universal band, a u 16 sati Klapa Baladur. Od 20 sati pa do dugo u noć goste će zabavljati Lidija Bačić. 

Nedjelja, 13. listopada u Lovranu započinje tradicionalnim međunarodnim boćarskim turnirom. U podne sa svirkom počinju Dule&Bonaca&Kokonić, u 14 sati ih zamjenjuje Klapa Nevera, a u 16 sat Puhački orkestar Lovran. Onaj najviše iščekivani dio večeri započinje u 20 sati kad nastupaju Gustafi.

Uz to posljetitelji će moći uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi ugostiteljskih objekata, a posebna delicija koju spremaju je pivo od maruna! 

Prigodom Marunade organizirana je noćna linija 32 iz Rijeke do Lovrana, odnosno od Lovrana do Rijeke.

Komentari