39. ožujski susreti žena Hrvatske

225

Ove godine susreti se po prvi put  održavaju u Lovranu, gdje će se od 27. do 30. ožujka okupiti preko 300 žena s ciljem kvalitetnog ispunjavanja slobodnog vremena provođenjem rekreacije odnosno zdrave tjelesne aktivnosti.

U hotelu Excelsior bit će prisutni sportsko-rekreacijski klubovi iz cijele Hrvatske, a riječka predstavnica Jennifer Glumac, vlasnica i voditeljica aerobic i pilates studija Energy (http://www.energyfit.hr/) vodit će radionice pilatesa na velikoj lopti.

Energy Pilates

Pod njenim stručnim vodstvom, svakoga dana od 09 do 18 sati, svi posjetitelji, bez obzira na prethodne prijave, uz plaćanje ulaznice na licu mjesta mogu se uključiti u program vježbi.

U subotu 29. ožujka održat će se i posebna edukacija namijenjena voditeljima, trenerima, instruktorima, profesorima tjelesne i zdravstvene kulture odnosno svima kojima su potrebne nove spoznaje u programima sportske rekreacije.

Ovim tradicionalnim skupom u organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije »Sport za sve«, želi se ukazati na važnost rekreacije i aktivnog načina življenja na zdravlje i dobrobit žena.

Komentari