Počelo je Ljeto na Zrinjevcu

25

Otvoreno je Ljeto na Zrinjevcu, najstariji ljetni kulturni festival u Zagrebu.

Prvu festivalsku večer Glazbeni paviljon bio je pozornica za grupu Pavel koji su rasplesali brojne goste zelene oaze u centru grada.

Pavel
Ljeto na Zrinjevcu građanima pruža priliku uživanja u tri zone: sportsko-rekreacijskoj, kids i chill zoni, ali i iznimnom gastro ponudom i bogatim glazbeno-zabavnim programom koji će se odvijati svakoga dana do 4. kolovoza od 10 sati ujutro  do 23 sata navečer.

Aleja predvece

Za svakog ponešto
Predahnite, rashladite se i okrijepite od nesnosnih zagrebačkih vrućina uz raznoliku festivalsku ponudu!

Bicikl

Najmlađi u edukativno kreativnoj radionici imaju priliku sami izraditi razglednicu i dobiti poštanske markice kako bi ih mogli poslati svojim najmilijima, ali i ludo se zabaviti na trampolinima.

Za štovatelja sporta i rekreacije, u sportskoj zoni osigurani su rekviziti za badminton, odbojku, nogomet, frizbi, a vikendom će se sportašima pridružiti MNK Dinamo Futsal ekipa i Mario Valentić. 

Sport i rekreacija

Za one koji vole jednostavno odmoriti i uživati u ljetu, osiguran je veliki broj raznih ležaljki dok su za najzahtjevnije gastro posjetitelje angažirani vrhunski ugostitelji koji svaki dan pripremaju nešto novo. Istra se (niti) ovo ljeto ne nalazi na popisu vaših destinacija? Ništa zato, u gastro ponudi nalazi se Istarska kuća u kojoj možete uživati u autohtonim istarskim delicijama.

Istarska kuca

Kao posebnu atrakciju svakako valja izdvojiti krletku koja se nalazi u Chill zoni kao najromantičnije mjesto za fotkanje. Posebnost krletke je da uz aplikaciju koju jednostavno aktivirate, možete dobiti krila.

Chil zona (2)

Večeri su rezervirane za koncerte i nastupe u Paviljonu. Posjetitelje očekuju  nastupi glazbenika, DJ-a i stand up komičari. Izdvojit ćemo Vlatka Štampara, Franku Batelić, Bang Bang…,  a kao centralni događaj ove sezone je nastup grupe Detour 27. srpnja uz pratnju gluhih violinista iz projekta Violinmusic4all. 

Više o programu Ljeta na Zrinjevcu na https://www.facebook.com/ljetonazrinjevcu/

 

Komentari