Vrag je u detaljima! Želite posao iz snova, boravak na jahti za tjednu plaću od 8 tisuća kuna!

319
Foto/hushhush.com

Želite da vam plate boravak na jahti čiju ćete kvalitetu ispitivati? O daa, dobro se pročitali.

Britanska internetska stranica HushHush.com koja prodaje luksuzne proizvode, nudi savršeni posao, radno mjesto ispitivača kvalitete jahte, piše CNBC.

Posao sretnika je tjedan dana plovidbe na luksuznoj jahti, a sve u svhu kontrole kvalitete i bilježenja mogućih nepravilnosti koje će se pravovremeno ispraviti prije ponude zainteresiranim, vrlo zahtjevnim i bogatim kupcima.
Poželjni kandidati su fleksibilne, i naravno, punoljetne osobe s osobitim darom za uočavanje sitnica jer je poznato je da je “vrag u detaljima”.
Ispituju kvalitetu kupaonica, kreveta, kuhinjskih uređaja i svega što se na jahti nalazi. Prednost je, no ne i uvjet, razumljivo, iskustvo i poznavanje luksuznih plovila.

Tjedna zarada za ovaj posao iz snova penje se do 8.450 kuna, a godišnje se možete testirati čak 50-tak jahti u vlasništvu kompanije HushHush koja uz luksuzne jahte nudi proizvode iz automobilske, modne i dizajnerske industrije.

Trebamo nekoga tko je pouzdan, radišan, koji uočava detalje, jer očekujemo od njega da uoči stvari koje nitko drugi ne bi uočio. Nadamo se da ćemo naći najbolju osobu što je prije moguće”, kazao je Aaron Harpin, osnivač HushHusk.com.https://www.hushhush.com/yacht-tester/

Komentari