Visoka poslovna škola PAR objavljuje natječaje za stručnu praksu u Americi

238

PAR je pokrenuo dva natječaja za stručnu praksu u SAD-u, a priliku za sudjelovanjem imaju srednjoškolci i studenti. Riječ je o Global Village programu za buduće lidere u poduzetništvu i industriji za studente i Pennsylvanijske škole za globalno poduzetništvo za srednjoškolce.

gv2012-promo

Rok za prijavu na oba programa je 25. veljače 2015., a svi zainteresirani mogu se prijaviti na stranicama škole www.par.hr. PAR kao selekcijski centar za navedene programe primijenit će intenzivan selekcijski postupak kako bi odabrao najbolje kandidate za prestižne američke programe.

Suradnja prvog riječkog privatnog fakulteta PAR i prestižnog američkog sveučilišta Lehigh počela je prije pet godina. Prvi plod suradnje bila je PAR International Leadership Conference (PILC) konferencija, koja će se četvrti put održati sljedeći mjesec u Opatiji, 13. i 14. ožujka. Tada će znanstvenici, stručnjaci, menadžeri i poduzetnici imati jedinstvenu priliku pohađati Iacocca profesionalne radionice i prisustvovati panel raspravama na temu liderstva promjena kao ključa za uspješan rast.

Komentari