Varteks predstavio Modabus, putujući dućan kojim će modno povezati cijelu Hrvatsku!

186
varteks autobus
Varteksov modabus Foto/Facebook

Varteksov Modabus još je jedan novitet Varaždinske tekstilne i modne tvrtke Varteks koji je u utorak 12. veljače  predstavljen u matičnome gradu.

Ovaj putujući dućan kupcima omogućava jedinstveni modni doživljaj i novo iskustvo shoppinga. Okupljeni su na predstavljanju mogli pogledati unutrašnjost Modabusa opremljenog VARTEKS asortimanom, a posebni su gosti bili varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, izbornik srebrnih Vatrenih Zlatko Dalić te predsjednik uprave Varteksa, Nenad Bakić. Pridružili su im se  predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan i intendantica HNK u Varaždinu Jasna Jakovljević.

Predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i i predsjednik Uprave Varteksa Nenad Bakić


Modabus će obilaziti manja mjesta i nuditi Varteksovu odjeću. U Varteksovom putujućem dućanu kupcima će pri izboru i probanju odjeće pomoći modni savjetnici, a kupac će dobiti svoju sliku na Whatsapp ili e-mail s linkom za isti taj predmet u web shopu. U ponudi će biti i outlet s odjećom koja će se moći izravno kupiti. Namjera je da Modabus postane i mjestom modnih događanja i predstavljanja Varteksovih kolekcija. Ponudit će i drugim hrvatskim dizajnerima da predstave svoje kolekcije.

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok

Predsjednik Uprave Nenad Bakić podsjetio je kako je Varteks, nekadašnji Tivar imao „ambulantnu prodaju“, kamionete kojima su obilazili manja mjesta i prodavali odijela. U utorak je u Varaždinu predstavljena stara Varteksova ideja u novom ruhu, pop-up dućan – dođe, otvori se, zatvori, kazao je Bakić.

Tivarovi kamioneti

U prvo će vrijeme Modabus krenuti put Koprivnice-Osijeka i Vukovara,
gdje je Varteks prije imao dućane, a trenutno ih nema. U planu je pokretnim dućanom obilaziti i ostale hrvatske gradove, čak i otoke i modno ih povezati.

Na stražnjem dijelu modabusa stoji natpis „Varaždin – grad dobrih odijela”

Varteks ponovno postaje središte i sjedište hrvatske mode, time to postaje i grad Varaždin“, kazao je Čehok.

Vozni red Varteksova modabusa bit će objavljen na posebnoj mrežnoj stranici, na kojoj će biti objavljen i natječaj za najbolje fotografije pokretnog Varteksova dućana.

Komentari