Uključite se u Indiegogo kampanju za domaće edukativne igračke

480

Margareta je hrvatski brand koji proizvodi visoko kvalitetne ručno izrađene i ekološki prihvatljive igračke za djecu.

Margareta je višebojni set drvenih geometrijskih oblika koji se iz didaktičkih slagalica pretvaraju u 3D oblike poput drveća, kuća, planina i slično. Djeca od dvije godine na više uživat će u balansiranju oblika dok će starija djeca razvijati um slažući dijelove u kartonsku kutiju prema uputama.

margareta igracke slika sa djecakom

Uz Margareta igračke razvija se logičko razmišljanje, vizualna percepcija, poboljšava se koncentracija, uče se osnovne boje, ali se i odlično zabavlja cijela obitelj.

margareta igračke slika sa djevojcicom

Margareta igračke izrađene su od laganog i kvalitetnog lipovog drveta, bojane ekološkim bojama neškodljivim za zdravlje koje su primjerene za zaštitu dječjih igračaka. Dolaze u kartonskim kutijama zajedno s uputama.

margareta lekicIza igračaka Margareta krije se akademska kiparica Margareta Lekić rođena 1982. godine u Osijeku. Nakon višegodišnjeg umjetničkog i pedagoškog iskustva s različitim uzrastima djece odlučila je spojiti ljubav prema umjetničkom i logičkom što je rezultiralo didaktičkim igračkama za djecu. Budućnost Margareta igračaka vidi u istraživanju i razvijanju novih kreativnih i poticajnih igračaka za djecu.

Želite podržati brand? Za platformi Indiegogo pokrenuta je crowdfunding kampanja koju možete podržati!

Komentari