Ugradite plinski bojler i radijatore na 36 rata

229

Riječki Energo pokrenuo je akciju „Zagrijan za plin“, koja nudi najmanje tri razloga za prelazak na grijanje plinom. Sva kućanstva koja potpišu ugovor o opskrbi do kraja srpnja, neće platiti iznos naknade za priključenje, što predstavlja uštedu od čak 3000 kuna, a obavezan projekt plinske instalacije dobit će za samo jednu kunu. Za preostali dio troškova, odnosno trošak nabavke i ugradnje plinske instalacije, plinskog bojlera i radijatora, Energo je osigurao plaćanje karticama Erste banke do čak 36 rata.

Za ovu se akciju mogu prijaviti i svi postojeći korisnici plina u kućanstvima, koji ga trenutačno koriste samo za kuhanje, a željeli bi ugraditi plinsku instalaciju i za grijanje. Ako netko u kućanstvu ima neispravnu plinsku instalaciju i želi ugraditi novu, također se može prijaviti Energu. Stambene zgrade koje žele zamijeniti nemjereni dio plinske instalacije, u zajedničkim dijelovima zgrade, mogu, također, iskoristiti povoljne uvjete nabave i ugradnje opreme tijekom akcije.

Svi zainteresirani za uvid u lokaciju i ponudu mogu se javiti pozivom na besplatan telefonski broj 0800 353 040, ili upitom na elektroničku adresu podrska@energo.hr. Akcija traje do kraja srpnja 2020, a više informacija se možete pronaći na stranici http://energo.hr/index.php/zagrijan-za-plin/

 

Komentari