U Hollywoodu se nastavlja snimanje filma “Jurski svijet: Dominion”. Universal će na sigurnosne mjere utrošiti oko pet milijuna dolara!

17

Nakon tromjesečne stanke Universal ponovno pokreće snimanja u u Velikoj Britaniji gdje se nastavlja produkcija filma “Jurski svijet: Dominion”. Snimanje bi trebalo započeti  6. srpnja, a snimanja će se provoditi uz vrlo stroge mjere sigurnosti.

U filmu “Jurski svijet: Dominion glavne uloge imaju Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, a snimanje je bilo prekinuto sredinom ožujka zbog pandemije covida-19. Nove mjere snimanja uključuju dvotjednu karantenu za glumce i članove filmske ekipe koji stižu u Veliku Britaniju kao i često provođenje testiranja na virus, antitijela i svakodnevno mjerenje tjelesne temperature.

Na setovima će biti čak i do 150 punktova za dezinfekciju ruku, a biti će i zelene zone u kojoj će glumci biti svakodnevno testirani, kazali su predstavnici Universala.

Za nastavak snimanja Universal će na sigurnosne mjere utrošiti oko pet milijuna dolara, a film “Jurski svijet: Dominion” u kinima bi se trebao početi prikazivati u lipnju 2021. godine. Ljubitelji Jurskoga parka jedva čekaju, a jedva čekamo i mi!

Komentari