Treba vam posao? HRT zapošljava osobu koja će rješavati pritužbe gledatelja

53
hrt

Programsko vijeće Hrvatske radiotelevizije (HRT) na sjednici održanoj 2. rujna donijelo je odluku o raspisivanju javnog natječaja za izbor Povjerenika/ice za korisnike usluga HRT-a na mandat od četiri godine.

Povjerenik za korisnike usluga HRT-a osoba je zadužena za razmatranje pritužbi i prijedloga gledatelja, slušatelja i drugih korisnika usluga HRT-a.

Povjerenik treba biti osoba koja je ugledni intelektualac, priznati umjetnik, stručnjak ili javni djelatnik koji se u javnom životu istaknuo zalaganjem za poštivanje demokratskih načela i vladavinu prava, izgradnju i unaprjeđenje najviših vrednota ustavnog poretka Republike Hrvatske, razvitak civilnog društva, obranu ljudskih prava i sloboda, promicanje kulture, znanosti i umjetnosti, kao i za zaštitu slobode medija i izražavanja.

Ako ste se pronašli u opisu, prijaviti se možete 15 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama, što znači do ponedjeljka, 23. rujna. Potrebna dokumentacija šalje se poštom na adresu Hrvatske radiotelevizije.

 

Komentari