Traže radnike u Rijeci i Zagrebu – U Hrvatsku stiže novi trgovački lanac, kupcima jamče najveće uštede

201

U Hrvatsku stiže novi trgovački lanac, talijanski Eurospin.

Eurospin je lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih proizvoda i svakodnevnu kupnju, jedini u Europi koji prodaje isključivo svoje proizvode. U Eurospin trgovinama zapravo ne postoje klasični brandovi koji se nalaze u ostalim supermarketima, već samo proizvodi koje je Eurospinov tim stručnjaka dizajnirao i odabrao za svoje kupce, putem mreže odabranih partnera.

Svoje poslovanje odlučili su proširiti i na Hrvatsku, pa su u tijeku natječaji za radna mjesta u Rijeci i Zagrebu. Uz poruku „Započnite svoju karijeru u Eurospinu“ otvoreno je više od 14 natječaja za radna mjesta.

Inače, ovakav integrirani model proizvodnje i distribucije Eurospina, nazvan „Pametna kupnja“ kupcima jamči uštede. Najveća talijanska udruga potrošača Altroconsumo tvrdi da prosječna obitelj kupnjom u Eurospinu može uštedjeti 32.412 kuna godišnje u  usporedbi sa klasičnim supermarketom!

Odlučili su, poručuju, pokazati svoje vrijednost i klijentima u Hrvatskoj. Spremni su za razvoj novih proizvoda koji odgovaraju potrebama hrvatskog tržišta uz održavanje našeg prioriteta: jamčiti najveće moguće uštede za svaku obitelj. https://www.eurospin.hr/

 

Komentari