Tower Centar Rijeka novi sponzor HNK Rijeka

87

Tower Centar Rijeka postao je novi sponzor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, a zahvaljujući pogodnostima ove suradnje, navijači najvećeg sportskog kolektiva u regiji od sada će dobiti dodatni poticaj za posjet poznatom riječkom shopping odredištu.

Ovim sponzorstvom Tower Centar Rijeka prepoznao je značaj sporta na lokalnoj razini, čime je Centar još jednom naglasio kako podržava realizaciju sportskih aktivnosti Nogometnoga kluba Rijeka i da aktivno sudjeluje u promociji sportskoga načina života.

“Presretni smo i ponosni da je došlo do suradnje između NK Rijeke, jednog od simbola grada na Rječini i Tower Centra Rijeka. Naš trgovački centar je snažno orjentiran na sportske dućane i sportska događanja, te smo oduvijek promovirali i podržavali sport i zdravi način života, kroz cijeli niz evenata i suradnji na svim razinama unutar lokalne zajednice u proteklih deset godina. Želimo biti podrška našim igračima da nastave nizati uspjehe kao i do sada.”, izjavio je tom prigodom predsjednik Uprave TCR-a Lino Lemi.

Svoje oduševljenje novim partnerom izrazio je i Vlado Čohar, generalni direktor HNK Rijeka:

“Ovaj sponzorski ugovor je logičan spoj najznačajnijeg kluba i najvećeg trgovačkog centra u regiji. Većina naših navijača i posjetitelja utakmica HNK Rijeka su i posjetitelji Tower centra te njegovih sportskih dućana i evenata. Od sada ćemo imati dodatan poticaj za shopping na Pećinama.”

Zahvaljujući ovoj sponzorskoj suradnji, Tower Centar Rijeka osigurao je i posebne promotivne pogodnosti za sve članove HNK Rijeka koji su ujedno i vlasnici Golden Tower Card ili koji će to postati, a koji se odnose na dobivanje 50 bodova na Golden Tower kartici te 50 kn bona u sportskim trgovinama u Tower Centru. O detaljima korištenja bonova članovi će biti obaviješteni na info pultu Tower Centra.

Posjetitelji Tower Centra Rijeka također će imati priliku upoznati igrače HNK Rijeka i družiti se njima tijekom sportskih promotivnih događanja koji će tijekom ove godine biti organizirani u Centru.

Tower Centar Rijeka ubraja se među najposjećenije shopping centre u Hrvatskoj s brojkom od približno 5 milijuna posjetitelja godišnje. Bogata ponuda modnih brendova unutar više od 120 trgovina na ukupnoj površini od 125.000 m², te razna kreativna događanja i pogodnosti koje Centar nudi kupcima putem loyality kartice, više su nego dovoljan razlog za izvrsne rezultate posjećenosti i zadovoljstvo kupaca.

Komentari