Terra Dalmatica – 15 godina iskustva na tržištu nekretnina

25

Godina 2020. za mnoge je bila teška, a ako zarađujete od iznajmljivanja nekretnine, bilo samo tijekom sezone ili tijekom cijele godine, mogli ste se uvjeriti u poteškoće koje je to sa sobom donijelo. Bilo je potrebno uložiti puno truda i vremena da bi se nekretnina iznajmila po cijeni koja odgovara najmoprimcu (turistu ili nekome tko traži najam na duže vrijeme), a da je ujedno isplativa najmodavcu. Jednako vrijedi za prodaju nekretnina. U vrijeme ekonomske krize, teško je po dobroj cijeni prodati nekretninu bez posrednika koji će se pobrinuti oko oglašavanja i olakšati Vama posao na način da vodi korespondenciju sa zainteresiranim kupcima ili podstanarima.

U tom pogledu, cjelokupni proces najma Vam je uvelike mogla olakšati (i u budućnosti može olakšati) iskusna, nadasve kvalitetna agencija za najam i prodaju nekretnina kao što je Terra Dalmatica. Oglašavanjem preko njihove web stranice, povećava se vidljivost Vaše nekretnine, a time i šansa njenog najma ili kupnje. Planskim radom i putem temeljito osmišljenih online kampanja, Terra Dalmatica omogućuje vidljivost Vašeg oglasa na svim glavnim platformama za oglašavanje nekretnina kao što su Immobilienscout24, Zoopla, Immowelt, Realestate Croatia, Realitica, GoHome i Crozilla.

Premda naziv ove tvrtke sugerira da posluje samo na području Dalmacije, tome nije tako. Terra Dalmatica već je 15 godina prisutna na tržištu nekretnina u cijeloj Hrvatskoj, premda se prvotno fokusirala na nekretnine na Dalmatinskoj obali, konkretno oko Šibenika. I danas ima bogatu ponudu apartmana za turistički najam, ali i drugih vrsta nekretnina za najam ili prodaju unutar i u okolici Šibenika.

Danas se putem Terra Dalmatice oglašavaju stanovi, kuće, apartmani, pa čak i poslovni prostori te građevinska i poljoprivredna zemljišta diljem Hrvatske. Jedna od specifičnosti Terra Dalmatice je što na vizualno atraktivan način zna predstaviti adute pojedine nekretnine, uzimajući u obzir njenu lokaciju. Tako zna najbolje predstaviti blagodati nekretnine u Dalmaciji, Slavoniji, Lici, Zagorju pa nadalje, ističući upravo ono što okolica doprinosi nekretnini. Na njihovoj web stranici možete naći pregršt nekretnina na prodaju diljem Hrvatske.

Tim Terra Dalmatice zauzima individualizirani pristup svakom klijentu kojem pomaže u najmu, odnosno prodaji/kupnji nekretnine od početka do samog kraja procesa najma/kupnje. Možete im se obratiti ako želite dati u najam ili iznajmiti, kupiti ili dati na prodaju nekretninu. 

Dugogodišnje iskustvo tima naoružalo ih je znanjem koje prenose klijentima putem korisnih, upućenih savjeta. Mogu Vam pomoći u pronalasku nekretnine, uputiti Vas u način sklapanja kupoprodajnog ugovora, upisivanja nekretnine u zemljišne knjige, u oglašavanju nekretnine za najam ili prodaju, i tako dalje.

Profesionalni tim Terra Dalmatice ima svoj središnji ured u Šibeniku, ali im se jednako tako možete obratiti putem telefona, emaila ili online obrasca. Cjelokupnu ponudu privlačnih nekretnina možete pronaći i sustavno pretraživati na službenoj mrežnoj stranici Terra Dalmatice ili se samo u par klikova mišem registrirati na stranicu i početi oglašavati vlastitu nekretninu!

Terra Dalmatica zaista nudi potpunu uslugu – vodiče i savjete o kupnji, prodaji i najmu nekretnina, ponudu nekretnina, mogućnost vrhunskog oglašavanja te ljubazno i profesionalno osoblje koje će Vas voditi na svakom koraku.

Komentari