Što vas danas inspirira?

194

Svakoga dana nešto nas potiče da pomaknemo svoje granice. Baš kao i Inspire, nova debitna kartica PBZ tekućeg računa. Privredna banka Zagreb na hrvatsko tržište uvela je Inspire karticu – novu debitnu karticu Grupe Intesa Sanpaolo. Inspire je prva Visa Classic debitna kartica na hrvatskom tržištu.

 Kako postati korisnikom Inspire kartice?

Korisnikom Inspire kartice postajete otvaranjem PBZ tekućeg računa. Vlasnicima PBZ tekućeg računa i njihovim opunomoćenicima Inspire kartica će biti reizdana automatski po isteku roka valjanosti postojeće kartice, a također je mogu po želji dobiti i odmah, bez naknade, na vlastiti zahtjev u PBZ poslovnicama. Inspire kartica zadržava sve pogodnosti dosadašnje Maestro kartice tekućeg računa, ali se odlikuje i nekim posebnim pogodnostima.

 

INOVATIVNA – beskontaktno plaćanje

Inspire kartica ima najnovija tehnološka rješenja vezana za plaćanje na prodajnim mjestima te je prva Visa kartica na hrvatskom tržištu s mogućnošću beskontaktnog plaćanja. Manji iznosi kupnje na prodajnim mjestima, zahvaljujući beskontaktnom plaćanju mogu se plaćati još brže i jednostavnije, bez potrebe unosa PIN-a ili potpisa. Inspire karticu trebate samo prisloniti čitaču kartica na posebno označenim prodajnim mjestima s oznakom prihvata Visa payWave. Ova usluga novost je na inozemnom tržištu, a u bliskoj budućnosti biti će dostupna i u Hrvatskoj o čemu će naši klijenti i javnost biti pravovremeno obaviješteni.

SIGURNA  – prilikom internetske kupovine

Inspire kartica pruža visok stupanj zaštite od zloupotrebe kartice te omogućuje sigurnu kupnju putem interneta. Najviša razina sigurnosti prilikom korištenja Inspire kartice osigurana je 3-D Secure™ programom sigurne internetske kupovine pod nazivom “Verified by Visa”. Program “Verified by Visa” omogućava da prilikom kupovine Inspire karticom na internetu potvrdite vlastitu autentičnost, čime potvrđujete da sudjelujete u procesu kupnje i plaćanja na internetskom prodajnom mjestu.

POVOLJNA – podizanje gotovine bez naknade

Jedna od posebnih pogodnosti za klijente PBZ-a je ta što se s Inspire karticom gotovina može podizati bez naknade na više od 9.000 bankomata Intesa Sanpaolo Grupe u svijetu. Inspire kartica može se koristiti za jednokratna plaćanja ili kupnju do 12 rata bez kamata i naknada, uz mjesec dana odgode plaćanja, na POS uređajima Privredne banke Zagreb instaliranim na više od 17.000 prodajnih mjesta.

Komentari