Savladajte vještine prodajne komunikacije

254

U prodaji kao poslovnoj vještini komunikacija igra važnu ulogu. Prema riječima Dunje Pavešić, stručnjakinje za marketing i komunikacije, na uspješnost u prodaji utječu brojne okolnosti.

Od kućnog odgoja, edukacije, karaktera, raznih uvjeta u okruženju, pa do mentaliteta. Ipak, i na najboljim fakultetima u svijetu, pa i onima koji odgajaju i školuju buduće umjetnike edukacije iz prodajne komunikacije zauzimaju važno mjesto. Prodaja se sustavno predaje i nalazi među ispitima, često puta već na prvoj godini fakulteta. Vještine prodajne komunikacije, koje možemo uspješno savladati i naučiti naprosto pomažu da svoje znanje, usluge ili proizvode ponudimo nekome kome to zaista i treba.

Upravo će Dunja Pavešić, kreativna direktorica i vlasnica agencije Libra, na riječkoj Akademiji za cjeloživotno obrazovanje PAR održati radionicu ‘Vještine prodajne komunikacije’. Ova istinska zaljubljenica u svoj posao drži prodajne vještine, uz marketing i PR, neizbježnima za uspješno poslovanje. što ih sve povezuje i kako te vještine usovojiti možete saznati i naučiti na ovoj radionici!

25. studenog od 9 do 16 sati na adresi Trg Riječke rezolucije 4, 1. kat, upoznajte pravila moderne prodaje u kojoj marketing i PR igraju važnu ulogu, njene stilove, metode i načine, važnost osobnosti prodavača i kupca, poslovno komuniciranje, prodajne tehnike te naročito komunikacijske vještine za uspješnu prodaju. Svaki polaznik dobiva potvrdu o pohađanju.

Cijena edukacije je 500kn + PDV, a prijavni obrazac možete ispuniti ovdje.

Komentari