Princ Harry našao posao u firmi vrijednoj milijardu dolara. Otkriveno je što će raditi

35

Vojvoda od Sussexa zaposlio se u firmi BetterUp-a iz Silicijske doline kao dužnosnik tvrtke za životni trening i mentalno zdravlje, potvrdio je glasnogovornik Harryja za CNN.

BetterUp klijentima pruža usluge podučavanja i mentalnog zdravlja. Na web stranici tvrtke Harry je naveden kao dio tima, a opisan je kao “humanitarac, vojni veteran, zagovornik mentalnog zdravlja i zaštitnik okoliša”. Harry se pridružio startupovima nekoliko tjedana nakon što su on i Meghan, vojvotkinja od Sussexa, dali intervju za Oprah Winfrey u kojem je detaljno objasnio njihovu odluku da napuste Ujedinjeno Kraljevstvo i odstupe od visokih uloga u britanskoj kraljevskoj obitelji. Par koji živi u Kaliforniji također se u intervjuu pozabavio temom kakav je utjecaj kraljevski život imao na njihovo mentalno zdravlje.

U BetterUpu se očekuje da Harry sudjeluje u odlukama o strategiji proizvoda i dobrotvornim prilozima te da javno zagovara teme povezane s mentalnim zdravljem. Princ je svoje razloge za pridruživanje BetterUpu proširio u objavi na blogu tvrtke, rekavši da prepoznaje “zajedničku strast” za pomaganje ljudima u Robichauxu. “Ono što mi je privuklo pažnju u vezi s BetterUpom bilo je to što misija tvrtke da otkrije potencijal ljudima svugdje zahtijeva inovacije, utjecaj i integritet. Njihov tim godinama se bavi tim poslom”, napisao je Harry.

Harry je također rekao da je osobno profitirao od trenera koji pruža BetterUp. “Osobno sam smatrao da je suradnja s trenerom BetterUpa neprocjenjiva. Uparen sam s doista sjajnim trenerom koji mi je dao dobre savjete i novu perspektivu”, napisao je Harry u blogu. Princ se prihvatio još jednog velikog posla otkako je napustio Ujedinjeno Kraljevstvo. Spotify ima ekskluzivno partnerstvo s Archewell Audio, produkcijskom tvrtkom koju su osnovali vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Izvor: CNN

Komentari