Prilika za posao: Kraljica Elizabeta traži osobu koja će joj voditi profil na Instagramu

116

Nakon što je prije nekoliko mjeseci kraljica Elizabeta II. iz Muzeja znanosti prvi put sama postavila objavu na Instagramu, čini se da joj uloga influencerice ipak nije najbolje legla jer je u potrazi za osobljem koje će se baviti njezinim profilima na društvenim mrežama.

Za posao voditelja društvenih mreža kraljica nudi godišnju zaradu od oko 260 tisuća kuna, odnosno 30 tisuća funti. Poželjno je da osoba ima diplomu i iskustva u vođenju društvenih mreža, kao što je potrebna i kreativnost i komunikacijske vještine, navodi se u oglasu.

Zaposlenik će imati svoj ured u Buckinghamskoj palači u kojem će raditi od ponedjeljka do petka. Imat će plaćeni godišnji odmor od 33 dana.

Oglas je postavljen na LinkedIn prije 4 dana, no stoji da su prijave već zatvorene. Na oglas se prijavilo više od 200 ljudi.

Čini se da će post o pismu iz 1843. koji je kraljica Elizabeta osobno objavila ostati prvi i posljednji njezin post na Instagramu. Na taj povijesni trenutak podsjećat će nas snimka kraljice za govornicom kako pritišće objavi. 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari