Prijavi se na ovogodišnji Dubrovnik Summer School i realiziraj svoju ideju

207

Dubrovnik Summer Scool je međunarodna ljetna škola, u organizaciji studentske udruge eSTUDENT, koja omogućuje svim zainteresiranim studentima iskazivanje svojih poslovnih sposobnosti. Program ljetne škole će se održavati šest dana, od 21. do 27. kolovoza 2017. Dubrovnik Summer School unaprjeđuje timski rad, komunikacijske vještine i razmišljanje izvan okvira.

Nakon šestodnevnog sudjelovanja na seminaru, svaki prijavljeni student steći će potrebnu edukaciju i praktične sposobnosti koje su u današnjem poslovnom svijetu iznimno cijenjene. Kroz praktične radionice i predavanja sudionici naučit će  kako razviti svoju ideju, targetirati, plasirati proizvod na tržište te kako dobrim komunikacijskim vještinama osvojiti ljude i steći vjerne klijente.

Na ovaj ljetni seminar mogu se prijaviti svi studenti u rasponu od 18 do 28 godina s bilo kojeg fakulteta. Važno je samo da su spremni na nova iskustva i željni napretka, zaljubljenici u putovanja te puni inovacija koje bi podijeli s drugima.

eSTUDENT je neprofitna studentska udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja. Udrugu danas čine studenti mnogih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, broji preko 300 članova, a svake godine iznova organizira preko dvadesetak projekata na kojima sudjeluje tisuće studenata iz Hrvatske i regije.

Dubrovnik Summer School je međunarodna ljetna škola koji od 2004. godine, u Dubrovniku, organizira studentska udruga eSTUDENT. Dubrovnik Summer School promiče timski rad, komunikacijske vještine i razmišljanje “izvan okvira”. Predavanja i radionice su multidisciplinarne te važne i primjenjive na sva područja zanimanja (područja intelektualnog kapitala, management znanja i ljudskih potencijala, pokrivaju teme kao što su dizajnersko promišljanje (design thinking), big data, diplomacija, poslovna inteligencija, razvoj karijere i inovacija).

Komentari