Postanite profesionalni mazitelj mačaka u Irskoj

21

Jeste li ljubitelj mačaka? Da? Pa, zasigurno će vam se svidjeti ovaj posao koji nudi irska veterinarska klinika. Vrijeme je da spakirate kofere i potražite svoj sljedeći dom u Irskoj. Maženje mačaka najisplativiji je posao za one koji uživaju u najtoplijim zagrljajima. Upravo je ova klinika prva zaposlila ljude koji će maziti novoprimljene mace.

Just Cats Clinic u Clonsilli u Dublinu jedinstvena je. Uprava je u posljednje vrijeme donijela neke inovacije. Vjerovali ili ne, klinika traži profesionalnog mazitelja za mačke s punim radnim vremenom. Ta će osoba imati pravo učiniti jednu jednostavnu stvar. Smirivati i maziti mace. Postaji li išta bolje od ovoga?

Klinika je objavila nekoliko jednostavnih pitanja za provjeru vještina: Jeste li ludi za mačkama i volite mačke? Prilazi li vam mačka prirodno? Jeste li brojali mačiće prije nego što ste zaspali? Hranite li mačke lutalice u svom mjestu? Osjećate li se toplo i nejasno prilikom maženja mačaka?

Just Cats opisana je kao jedina veterinarska klinika za mačke u Dublinu. Pa, rad u klinici puno je više od zabave i igre. Tu je i popis vjerodajnica koje su važne za uspjeh njihovih zaposlenika. Svaki zaposlenik mora biti nježan s rukama. To znači da zaposlenici moraju biti spremni za dugo maženje. Blago govoreći ljudi koji vole mačke imaju veće šanse da dobiju posao. Nemirne mačke treba smiriti. Naravno, zaposlenici moraju razumjeti različite “stilove” predenja i mijaukanja. Mačka se mora razumjeti, zar ne?

„Idealni kandidat mora imati nježne ruke sposobne maziti i maziti mačke dulje vrijeme. Moraju tiho izgovorati riječi i biti sposobni za mačji šapat kako bi smirili živce nekih naših pacijenata. Sposobnost razumijevanja različitih vrsta mijaukanja i predenja je posebna dodatna prednost koja vam pomaže da osigurate ovaj položaj kod nas.” U ovoj ideji nema ničega lošeg. Zapošljavanje profesionalnog mazitelja mački olakšava rad u klinici. Istraživanje je pokazalo da će mačke, ako dobiju izbor, radije odabrati ljudsko prvenstvo nad hranom.

Odrasli smo misleći da mačkama nije stalo do drugih. Istina je, mačkama je stalo. Uvijek bi se držale svog čovjeka. Časopis Behavioral Process objavio je istraživanje prema kojem mačke vole ljude čak i kad to ne pokazuju. Stručnjaci su željeli utvrditi što se događa kada su skloništa i domaće mačke izložene različitim vrstama podražaja, uključujući igračke, hranu, miris i aktivnosti s ljudima. Većina mačaka odabrala je ljude. Maženje mačaka zanimanje je, a broj sličnih ponuda za posao je u porastu. Odlazak u Irsku čini se savršenom idejom, a svi znamo nekoga tko bi rado prihvatio posao.

Izvor: Bored Panda

Komentari