Poslovna škola PAR nudi stipendiju naziva „Za sljedeću generaciju poduzetnica i poduzetnika“  u vrijednosti od 200.000,00 kn!

90

Visoka poslovna škola PAR, prva i jedina neovisna visokoobrazovna institucija u Rijeci, i ove godine raspisala je natječaj za stipendiju pod nazivom „Za sljedeću generaciju poduzetnica i poduzetnika“.

PAR ističe kako studiranje nisu samo kolegiji koje pohađamo i ispiti koje polažemo, već puno više od toga – iskustva koja stječemo, ljudi koje susrećemo, kontakti koje ostvarujemo te ideje i informacije koje razmjenjujemo. Ova trenutna situacija koja nas je zadesila idealno je vrijeme da odaberemo ulaganje u vlastiti rast i razvoj jer, kako je odavno primijetio Benjamin Franklin: ulaganje u znanje isplaćuje najveće kamate.

Visoka poslovna škola PAR od prvoga dana provodi stručni studij s ciljem obrazovanja mladih, modernih i poduzetnički orijentiranih kadrova koji žele drugačije obrazovanje.

KOME JE NAMIJENJENA OVA STIPENDIJA?

Ova stipendija namijenjena je svima koji žele naučiti što je business management, svima onima koji se žele upustiti u svijet poduzetništva ili pak onima koji su to već učinili, ali nisu do sada imali prilike posvetiti se obrazovanju. Ili možda baš za one koji ne znaju kojim putem krenuti pa će odgovore pronaći na PAR-u!

Cilj ovog projekta pružiti je znanje u skladu sa zahtjevima tržišta. Fond ovogodišnje stipendije je 200.000,00 kn. Dodjeljuje se sljedeće stipendije:

1 stipendija u iznosu od  75.000 kn

2 stipendije u iznosu od 25.000 kn

5 stipendija u iznosu od 15.000 kn

 

KAKO DOBITI OVU STIPENDIJU?

1)Potrebno je snimiti video trajanja do 1 minute u kojem se kandidat treba predstaviti te navesti zašto je PAR (moj) idealan obrazovni PARtner.

2)Poslati esej na temu Kako vidim svijet poslije COVID-19 krize dužine jedne A4 stranice, font Times New Roman, veličina 12.

Video prošlogodišnje dobitnice stipendije možete pogledati na ovoj poveznici. Vrijedi istaknuti kako je natječaj za stipendiju raspisan je od 6. travnja, a traje do 15. svibnja 2020. godine.

Linkovi na video uratke i eseji šalju se na e-mail stipendije@par.hr! Nakon prikupljenih i pregledanih prijava, kandidati će pristupiti testiranju.  I da, sretno!

Komentari