Oglas za posao: postani Djed Božićnjak

Nezaposleni ste i tražite posao koji će vas ispunjavati i zabavljati? Nesvakidašnja prilika za zapošljavanje pojavila se u Rijeci! Traži se Djed Božićnjak!

407

Jučer je na portalu MojPosao osvanuo zanimljiv oglas za radno mjesto – ono Djeda Božićnjaka! Oglas je, za klijenta, raspisala Agencija za zapošljavanje Ima posla, a traži se osoba koja voli djecu i koju djeca vole, koja se ne boji odgovarati na bezgranično maštovita dječja pitanja, voli Božić i želi se puno smijati i dobro zabavljati na poslu! Ukoliko ste se pronašli u opisu potrebno je snimiti kratki video u kojem ćete objasniti zašto ste baš vi najbolji kandidat (i ako želite podijeliti ga na društvenim mrežama uz oznaku #bozicurijeci), odnosno ako niste u mogućnosti snimiti video – pošaljite pismo. Prijava traje do 2. studenog 2015. a šalje se na adresu prijave@imaposla.hr.

Potraga za Djedom Božićnjakom odvija se u sklopu manifestacije Božićna bajka u Toweru, koja će se u objedinjenom i zatvorenom prostoru koji seže na čak 4.000 kvadratnih metara, održavati u Tower Centru Rijeka, od 21. studenog 2015. do 10. siječnja 2016. Posjetitelje očekuje nesvakidašnji zimski program koji uključuje: klizalište s dodatnom ledenom stazom, posebno dekorativno uređeno božićno selo, velika dječja zona (igraonica s labirintima na kat, dvorcima na napuhavanje, elektronskim golom), slatki trg, organizirane dječje radionice, programe za odrasle, koncerti, ugostiteljska zonu, prodaja borova, veliki božićni sajam i – puno puno zabave!

Oglas za posao Djeda Božićnjaka pronađite OVDJE a Božićnu bajku u Toweru možete pratiti na Facebooku, Instagramu ili službenoj web stranici.

Komentari