Odradite praksu u Coca-Coli iz udobnosti vašeg doma!

26

Ako ste mlada i ambiciozna osoba, Coke Summership pravi je program za tebe! Ove godine, s obzirom na trenutnu situaciju, Coca-Cola se odlučila organizirati prvu virtualnu ljetnu praksu. Ova praksa nudi vam dragocjeno iskustvo spajajući izobrazbu i radionice, rad s mentorima te stvarno poslovno iskustvo.

Ove godine imate priliku iskusiti praksu iz udobnosti vašega doma te iskoristiti sve prednosti digitalizacije u radu na važnim projektima u međunarodnome timu. Praksa traje četiri tjedna i odvijat će se tijekom srpnja. Prijaviti se mogu studenti svih sveučilišta, viših i visokih škola u Hrvatskoj do 31. 5. 2020. godine. Više informacija prije odluke hoćete li se prijaviti ili ne potražite na ovoj poveznici.

Iskoristite sve prednosti digitalizacije u radu na važnim projektima u Coca-cola međunarodnome timu. Ovom praksom naučit ćete savršenu ljetnu količina znanja i pravoga poslovnog iskustva koje će vam pomoći da iskoristite svoj potencijal i profesionalno se usavršite. Jedan klik dijeli vas od prijave. Klik, klik…

Komentari