Njuškalo nudi mogućnost besplatnog oglašavanja

32

Njuškalo je značajan izvor prodaje koji u svom poslovanju koriste brojni privatni iznajmljivači pa se trenutno na najvećem hrvatskom tržištu nudi gotovo 9 tisuća smještajnih jedinica.

S obzirom na trenutnu problematičnu turističku sezonu za iznajmljivače Njuškalo je u potpunosti prilagodio kategoriju Turizam pa su sada oglašivačima na raspolaganju zasebni oglasi za svaku smještajnu jedinicu s većim fotografijama i istaknutim sadržajima kao što je blizina plaže, Wi-fi, parking, kao i mogućnost slanja direktnog upita za svaki pojedini apartman ili sobu.

U prvi plan stavlja se potreba za još bržom digitalnom transformacijom u svim gospodarskim djelatnostima, što je prepoznao i Njuškalo.

Domaći iznajmljivači ove godine primarno i posebno su usmjereni na domaće goste. Besplatno oglašavanje na Njuškalu daje svoj doprinos očuvanju turističke sezone te pomaže hrvatskim iznajmljivačima da popune svoje smještaje.

-Stranicu Turizma na Njuškalu samo u lipnju je posjetilo 204 tisuće posjetitelja što čini veliku bazu zainteresiranih potencijalnih gostiju – izjavio je Goran Rubčić, glavni izvršni direktor Njuškala i zamjenik voditelja Styria Digital Marketplacea.

Nova Turizam kategorija prikazuje se na čak osam svjetskih jezika, a samo u lipnju zabilježili smo 16 posto posjeta iz inozemstva. Svi iznajmljivači svoje smještajne jedinice mogu oglasiti posve besplatno i tako dodatno promovirati svoje apartmane, sobe ili kuće.

Komentari