Koncept socijalnog poslovanja Žabac Food Outleta – U novoj poslovnici zaposlili beskućnika i osobu s posebnim potrebama!

116

Dragi naši kupci, danas smo službeno otvorili još jedna vrata za vas. Svoju najdražu trgovinu sa najboljim proizvodima i cijenama možete pronaći i u IMPORTANE CENTRU. Od ponedjeljka do subote u vrijeme od 07-21h!! Hvala svima na lijepim riječima i čestitkama.. Team Žabac Food Outlet od 💚💚💚 zahvaljuje! Nadamo se uskoro i novim lokacijama!“, objavili su na svojoj službenoj Facebook stranici.

U novootvorenoj poslovnici Food Outleta Žabac u zagrebačkom Importanne centru  zaposleno je više od 20 osoba, među njima i 44-godišnji Željko Rutić, koji je prije pet godina ostao bez posla, a potom i bez krova nad glavom. Sada kada ima posao, počela mu se, kaže, vraćati vjera u život.

U novootvorenom outletu radi i 31-godišnji Jura Čičak, član Centra za inkluziju. Juri je ovo prvi posao. Uz asistenta i mentora Luku Dianića, člana Centra za inkluziju, Jura radi na deterdžentomatu

Osnivači Mario i Maja Žamboki najavili su širenje koncepta socijalnog poslovanja i daljnje zapošljavanju socijalno ugroženih skupina.

Objavljuje Žabac Food OutletPonedjeljak, 12. studenoga 2018.

Komentari