Koje su danas prave vrijednosti u liderstvu?

218

leadership-konferencija

Konferenciju “Duh poduzetništva – Vrijednosti u liderstvu” organizira CILJ u suorganizaciji s SPES Institutom 22. travnja u dvorani Zemlji, Forum Centar (Green Gold) u Zagrebu. Očekuje se dolazak Isaaca Tigretta, osnivača i kreatora svjetskih brandova Hard Rock Café i House of Blues, vizionara koji slijedi svoju intuiciju te nadahnjuje srcem i snagom karaktera, kao i predsjednika SPES-Foruma Luka Bouckaerta te profesora Zagrebačkog sveučilišta Velimira Sriće.

Isaac Tigrett 2

Isaac Tigrett je posebna ličnost poslovnog svijeta, poznat po svojoj osebujnoj organizacijskoj kulturi koja se vodila sloganom “Love all, serve all”,a Hard Rock Cafe je pod njegovim vodstvom postao svjetska marka. Snaga njegovog uspjeha leži u tome što je uspio spojiti ljudski duh i “biznis” te svemu dodati ljubav. Ključna je vrijednost bilo je poštovanje, danas tako zanemareno u poslovnom svijetu. Uljudnost, briga za drugoga, entuzijazam, dobrota i na kraju kao najčvršći temelj ljubav i to ona vrsta široke ljubavi koja od vas ne pravi mekušca, već postaje temeljom dobrog poslovanja i dugoročno gledano donosi uspjeh.

Isaac kao uspješan poslovni čovjek naglašava važnost kako postati boljim ljudskim bićem, mudrijim, suosjećajnijim, iskrenijim i odgovornijim a ne brinuti o tome kako ćemo imati više novca, jer novac ne čini čovjeka sretnim i nikada neće biti cilj ljudskog postojanja iako je trenutno tako. Nova paradigma u poslovanju zapravo mora biti temeljena na drevnim vrijednostima.

Isaac Tigrett u pravom je smislu vizionar, onaj koji slijedi svoju intuiciju, Isaac je onaj koji svoje ljude nadahnjuje srcem i snagom karaktera, ulijeva im hrabrost da žive vrijednosti, poput poštenja, dobrote, neustrašivosti. Isaac trenutno živi i radi u Indiji, država Andra Pradesh i priprema novi projekt, novu viziju – edukativno iscjeliteljski centar pod nazivom “Mystic Inn 7th Ray”, u južnoj Indiji.

Predviđeno trajanje konferencije je od 14:30 do 18:30 sati, a ulaznice po cijeni od 250kn, odnosno 100kn za studente i start up tvrtke mogu se naći u sustavu Entrio.

Program konferencije:

14:30 – 15:00 Prijava sudionika

15:00 – 15:10 Prikazivanje filma “Laži koje živimo”

15:10 – 15:45 Isaac Tigrett, osnivač lanca Hard Rock Café i House of Blues, “Ljudske vrijednosti u liderstvu”

15:45 – 15:50 Ljiljana Ciglar, univ.spec.oec., uvodna riječ

15:50 – 16:35 Luk Bouckaert, prof.em.K.U.Leuven ,”Zašto nam je potrebno duhovno utemeljen liderstvo u poslu?”

16:35 – 16:50 pauza

16:50 – 17:20 Velimir Srića, prof.dr., “Harmonično liderstvo – nova paradigma”

17:20 – 17: 30 pauza

17:30 – 18:30 Panel diskusija “3E u Hrvatskoj (etika, ekologija, ekonomija)”

Više informacija pronađite na FB eventu konferencije.

Komentari