Kastavski AITAC kandidat za najuspješnijeg europskog izvoznika

AITAC d.o.o. među 12 nacionalnih kandidata u utrci za The European Business Awards 2015/2016.

168

AITAC d.o.o. je nominiran za Nacionalnog prvaka u natjecanju za “The European Business Awards 2015/2016.” Ovo prestižno natjecanje sponzorirano je od strane međunarodne mreže revizorskih tvrtki RSM, dok su na popisu podupiratelja priznata imena iz poslovnog svijeta, akademske zajednice, medija i politike diljem Europe.

The European Business Awards – dodjeljuju se najuspješnijim tvrtkama na kontinentu za promicanje uspjeha, inovativnosti i etike u europskoj poslovnoj zajednici. Za ovogodišnje deveto po redu natjecanje, apliciralo je 32 tisuće tvrtki iz 33 europske zemlje, dok je 678 tvrtki odabrano za Nacionalne prvake koji ulaze u drugu fazu natjecanja.

Tvrka AITAC d.o.o., bavi se projektiranjem plovnih objekata i to najzahtjevnijih poput jahti i putničkih brodova, sukladno misiji društva koja je usmjerena na Projektiranje plovnih izazova. Za “The European Business Awards 2015/2016.” aplicirao je u srpnju 2015. godine u kategoriji Najbolji izvoznik.

Marijan Lorencin
Marijan Lorencin

Ponosni smo na svaki naš uspjeh, jer znamo da iza njega stoji timski rad, znanje i ljubav prema onome što radimo. Ovaj uspjeh nas dodatno veseli, jer smo u jakoj konkurenciji odabrani među 12 kandidata – Nacionalnih prvaka, koji imaju priliku predstaviti Hrvatsku na “The European Business Awards 2015/2016.” Veselimo se sljedećem krugu natjecanja u kojem ćemo imati priliku kroz kratki video uradak objasniti javnosti koja su to naša vjerovanja koja su nam pomogla ostvariti poslovne uspjehe, koji tim stoji iza svega i na koji način mi to radimo.” – istaknuo je Marijan Lorencin, direktor AITAC-a.

Branko Tomašković, glavni partner RSM Croatia, članice RSM Internationala istaknuo je: “Svi smo apsolutno oduševljeni s 12 ovogodišnjih nacionalnih pobjednika koji će predstavljati Hrvatsku u daljnjem European Business Awards natjecanju. Ovo je pokazatelj iznimnih talenata i poslovnih uspjeha koje ima ova zemlja i želimo im sve najbolje u daljnjem krugu natjecanja, naravno uz našu podršku i potporu.”

Čestitamo svim tvrtkama koje su izabrane predstavljati svoju zemlju kako Nacionalni pobjednici, oni igraju važnu ulogu u stvaranju sve snažnijeg poslovnog svijeta.” – naglasio je Adrian Tripp, izvršni direktor European Business Awards.

U sljedećem krugu natjecanja, Nacionalni prvaci moraju priložiti prezentacijski video u kojem će imati prilike ispričati svoj jedinstveni put prema poslovnom uspjehu. Na stranicama Europske poslovne nagrade www.businessawardseurope.com, dvostupanjskim javnim glasovanjem, odabrat će se nacionalni pobjednici koji će biti nagrađeni statusom “Ruban d’Honneur” te će se plasirati u veliko finale natjecanja koje će se održati u 2016. godini.

Nacionalni prvaci u Hrvatskoj koji se dalje bore za titulu europskog pobjednika su redom: AITAC d.o.o., DIV d.o.o., Drezga d.o.o., Ericsson Nikola Tesla d.d., Inchoo d.o.o., MarinaLab Opus d.o.o., PIK VRBOVEC – MESNA INDUSTRIJA d.d., Rimac Automobili d.o.o., ROTO Kruna d.o.o., Saponia d.d., SPAN d.o.o. i STORM Computers d.o.o.

Prošle godine uspjeh je ponijelo devet, a hrvatska tvrtka DOK-ING d.o.o. osvojila je titulu europskog pobjednika u kategoriji Najbolje europsko poslovanje od 0 – 25 milijuna eura prihoda.

Komentari