Jutarnje navike najpoznatijih svjetskih milijardera 

Kakva je vaša jutarnja rutina?

45
buđenje iz kreveta ujutro

Dobra jutarnja može nam biti od velike pomoći za kvalitetan ostatak dana. Svjetski poznati milijarderi vjeruju kako je upravo početak dana zaslužan za sva njihova postignuća, a kako bi vas potaknuli da i vi razmislite o uvođenju nove rutine, podijelit ćemo s vama nekoliko primjera rutina poznatih i zaista uspješnih osoba.

Poznata voditeljica i humanitarka Oprah, diže se u 7 sati, odlazi u kupaonicu kako bi oprala zube te potom ide prošetati svojih pet pasa. Nakon povratka, priprema si espresso i izvlači karticu iz kutije u kojoj su napisane motivacijske poruke za svaki dan u godini. Zatim počinje meditirati iza čega slijedi sat vremena vježbanja u svom dvorištu na zraku.

Svjetski poznati izumitelj Elon Musk započinje dan malo užurbanije nego li to čini Oprah. Budi se u sedam sati, pije kavu i odmah počinje s poslom čitajući i odgovarajući na e-mailove. Zatim priprema i vozi svojih pet sinova u školu. Nakon povratka tušira se i kreće na posao.

BIll Gates jutro započinje cardio treningom, većinom trči na traci i pritom gleda edukacijske videe.

Zuckerberg započinje dan podržavajući svoj brend. Prije ustajanja pregledava novosti na mobitelu putem Facebooku, a potom čita poruke na Messengeru i WhatsApp-u. Ne voli trošiti vrijeme na donošenje malih odluka pa se vrlo često odluči za isti outfit.

Vlasnica makeup brenda Anastasia Beverly Hills, Anastasia Soare također prvo provjerava svoj mobitel nakon buđenja u 7 sati. Najprije otvara svoj Instagram profil, a onda se diže iz kreveta i ispija 2 šalice crne kave i doručkuje lagani obrok uz čitanje i odgovaranje na e-mailove. Nekoliko puta tjedno ujutro joj u posjet dolazi i osobni trener s kojim redovito vježba.

Više na: https://www.businessinsider.com/billionaire-morning-routine-mornings-oprah-zuckerberg-bezos-musk-buffett-gates-2019-1

Komentari