Ivo Usmiani, Maša Smokrović, Boris Nemec i Mario Zambelli o poduzetničkom duhu u zdravstvu

390
Poduzetnicke cakule - zdravstvo (1)

U srijedu 4. listopada 2023. s početkom u 18.30 h u opatijskoj Villi Antonio, Nazorova 2, II. kat, (kod opatijske boćarije) održat će se panel pod nazivom „Poduzetnički duh u zdravstvu“ koji će okupiti najbolje privatnike iz zdravstvenog sektora u našem kraju.

Stoga, ovim putem zainteresiranoj javnosti najavljujemo dinamičan i zanimljiv razgovor koji će pod moderatorskom palicom izvrsne Vedrana Lisica Pavlović voditi:

Ivo Usmiani, mag. pharm. Jadran – galenski laboratorij d.d.

Maša Smokrović, dipl. iur., Ustanova za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju „Helena Smokrović“

Boris Nemec, Specijalna bolnica „Dr. Nemec“

Mario Zambelli, Poliklinika „Zambelli“

Ove su Poduzetničke ćakule zamišljene kao mjesto na kojem će publika dobiti savjete, iskustva i motivaciju za upuštanje u poduzetništvo od predstavnika profesije koje u većini pripadaju javnom sektoru.

Zbog čega Ivo Usmiani smatra da su naše ljudske sposobnosti neograničene? Zašto Maša Smokrović poduzetništvo vidi i zabavnim, ali i pozivom u kojem jest važno slušati suradnike? Kako je Mario Zambelli povezao poduzetništvo sa znanjem, upornošću i strašću? Te, konačno, koja je tajna uspjeha Borisa Nemeca? Odgovore na ova i mnoga druga zanimljiva pitanja dat će u srijedu naši panelisti, a predstavnike Vašeg medija srdačno pozivamo da nam se pridruže!

Poduzetničke ćakule dio su programa Poduzetničkog inkubatora Hubbazia Grada Opatije namijenjenog polaznicima stručnih edukacija u poduzetništvu. Ulaz je slobodan.

Komentari