Gordana Zagorec nova direktorica putničke agencije DC Travel

244

Erste Card Club d.o.o. (ECC) imenovao je Gordanu Zagorec za direktoricu putničke agencije DC Travel, koja će svojim stručnim iskustvom iz područja turizma i marketinga doprinjeti unaprijeđenju poslovanja agencije te jačanju njezine tržišne pozicije.

Gordana Zagorac na čelo DCTravela dolazi iz turističke djelatnosti gdje je obavljala više funkcija. Između ostalog bila je direktorica marketinga i prodaje Maistra d.d., Rovinj, a u koju je prešla s pozicije direktorice marketinga i prodaje PBZ American Express d.o.o. Isto tako bila je i voditeljica hotela Korinjak na otoku Ižu, te izvršna direktorica Hotela Pag. Prije imenovanja na mjesto direktora DC Travela radila je u Millenium promociji kao strateška savjetnica i voditeljica specijalnih projekata iz područja turizma, marketinga i odnosa s javnošću.

Pored bogatog iskustva u turističkoj djelatnosti, Gordana Zagorec predavač je na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski management te je članica FIJET Hrvatska, Svjetske udruge turističkih novinara i pisaca u turizmu.

Na Sveučilištu u Trstu 1997. je završila je poslijediplomski stručni MBA studij iz međunarodne ekonomije, a u Osijeku je 1996. diplomirala na Ekonomskom fakultetu smjer Marketing. Odlično poznaje talijanski i engleski jezik.

Njezina prethodnica Slađana Petrović svoju karijeru i dalje nastavlja u DC Travelu, na poziciji zamjenice direktorice za poslove financijske operative i B2B segment.