Ermina Duraj nova je pročelnica UO za poslove Župana i Županijske skupštine PGŽ

189

Ermina Duraj od 1. siječnja 2024. nova je pročelnica UO za poslove Župana i Županijske skupštine PGŽ. Dosadašnja zamjenica pročelnika i predstojnica Kabineta župana naslijedila je pročelnika Gorana Petrca koji je s početkom ove godine otišao u mirovinu.

Ermina Duraj završila je Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci te Poslijediplomski specijalistički studij Odnosi s javnošću na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu kao i niz stručnih edukacija u području protokola i odnosa s javnošću.

Predaje kolegije u domeni odnosa s javnošću i poslovne komunikacije u kojoj djeluje 17 godina. Radila je kao novinarka i urednica na Hrvatskoj radio televiziji i regionalnoj televiziji Kanal Ri.

Pokrenula je Školu protokola Hrvatske zajednice županija te je jedna od inicijatorica osnivanja Radne skupine za odnose s javnošću. Predsjednica je Primorsko-istarske podružnice Hrvatske udruge odnosa s javnošću čija je aktivna članica već dugi niz godina.

Autorica je knjige „Odnosi s medijima u lokalnoj i regionalnoj samoupravi u Hrvatskoj“, dobitnica je nekoliko strukovnih nagrada te organizatorica niza stručnih tribina i edukacija na području Primorsko-goranske županije.

Čestitamo novoj pročelnici na izboru i želimo joj puno uspjeha u radu.

Komentari