Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb dobitnik priznanja Menadžer godine!

180

Prošli je tjedan za Privrednu banku Zagreb (PBZ)  bio iznimno uspješan. Dvije su nagrade zaredom stigle u PBZ.
Naime, druga nagrada dolazi odmah nakon što je PBZ proglašen za banku godine u Hrvatskoj (Bank of the Year in Croatia) – od strane uglednog financijskog časopisa The Banker u Londonu.

Na susretu CROMA 2019.  Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika dodijeljene su godišnje nagrade i priznanje Menadžer godine 2019. u 10 različitih kategorija, a Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb dobitnik je nagrade u kategoriji velika poduzeća.

Po rezultatima poslovanja, Privredna banka Zagreb kontinuirano je u samom vrhu hrvatskog bankarstva te je dodatno učvrstila svoju ulogu predvodnika u novim tehnologijama, kontinuirano razvijajući nove i inovativne proizvode i usluge za građane i poduzeća te znatno sudjelujući u financiranju gospodarstva i razvoju malog i srednjeg poduzetništva u zemlji. Također, uloženi su znatni napori u vlastitu preobrazbu kako bi postali u potpunosti opremljena banka za digitalne usluge.
Temeljito su redizajnirani i značajno nadograđeni sadržaji i dostupnost digitalnih usluga na svim raspoloživim platformama. U PBZ-u se više od 96 posto transakcija obavlja elektroničkim putem. Nova platforma PBZ digitalnog bankarstva predstavlja višekanalni koncept internetskog i mobilnog bankarstva s brojnim inovativnim funkcionalnostima uz mogućnost personalizacije aplikacije sukladno potrebama i željama klijenata.
Također, PBZ je prva poslovna banka u Hrvatskoj  koja svojim klijentima omogućuje usluge Google Pay još od 2018. te od ove godine i Apple Pay. Za istaknuti je da je PBZ centar izvrsnosti za mnoga područja bankarskog poslovanja u Intesa Sanpaolo Grupi, a nedavno je postao i regionalni bankarski hub preuzimanjem većinskog vlasništva u bankama Intesa Sanpaolo u Bosni i Hercegovini i Sloveniji.

Komentari