Brown Forum – Geek Business Camp

79

osijek

Ovogodišnja konferencija, naslovljena “Brown Forum 2015: Fostering the Information Communication Technology Ecosystem”, okupit će predstavnike javnog, poslovnog sektora i ostalu zainteresiranu javnost iz Srednje i Jugoistočne Europe koji će raspravljati o unaprjeđenju poduzetničkog ekosustava te mogućnosti rasta informacijsko-komunikacijskog sektora.

U sklopu Foruma organizira se radionica Geek Business Camp u partnerstvu s Osijek Software Cityjem. Radionica je namijenjena za sve za mlade ICT poduzetnike, studente i programere na kojoj će, nakon selekcije, provesti četiri dana intenzivno učeći kako razviti svoj softverski projekt u poduzetnički pothvat, ali i kako ideju prezentirati investitorima, kako razmišljati kao poduzetnik, kako premostiti prepreke te što sve na svom poduzetničkom putu mogu očekivati.

Prijaviti se mogu svi između 18 i 35 godina (tim od dvije osobe) sa softverskom inovativnom idejom koju žele realizirati, a odabranih 30 kandidata imat će pokriven smještaj i hranu koju će snositi američko veleposlanstvo. Radionica je međunarodnog profila te će se odvijati na engleskom jeziku. Najbolja tri projekta u završnom natjecanju biti će i nagrađena.

Brown Forum se održava od 12. do 15. travnja u hotelu “Osijek” u Osijeku, a krajnji rok za prijave na radionicu Geek Business Camp je 14. ožujka. Više informacija i prijava putem službene web stranice.

Komentari