Bespovratna sredstva za mala i srednja poduzeća

78

Objavljen je natječaj za bespovratna sredstva putem kojeg hrvatske tvrtke mogu ulagati u nove procese i tehnologije, uključujući zelene i energetski učinkovite tehnologije, u ICT razvoj i postavljanje te u razvoju novih proizvoda. Iznos potpore za projekt je u iznosu od 50.000 EUR – 200.000 EUR. Rok za prijavu koncepta projekta je 20. veljače 2012. Dvodnevna radionica posvećena je izradi natječajne dokumentacije, a održati će se 23. i 24. siječnja.

Cilj je financirati projekte koji će doprinijeti konkurentnosti hrvatskih poduzeća na globalnom tržištu. Mogu se prijaviti projekti razvoja i primjene novih proizvoda uključujući ispitivanja i certificiranja, razvoja novih energetski učinkovitih tehnologija, novih poslovnih modela i tome slično. Oni projektni sažeci koji budu izabrani u prvom krugu, uči će u drugi krug i tada treba poslati kompletan projektni prijedlog.

Imate mogućnost sudjelovati na dvodnevnoj radionici na kojoj ćete imati priliku pripremiti natječajnu dokumentaciju uz stručnu pomoć.

www.eufondovi.eu

Komentari