Beskućnik postao milijunaš gradeći plaže u dvorištima ljudi

52

Priče o ljudima koji su od siromaštva došli do bogatstva rijetke su, ali nisu nemoguće. Vjerovanje u sebe i bavljenje svojom istinskom strašću u životu jedini su put do uspjeha, a Eric White je još jedan dokaz toga. Ovaj 33-godišnjak iz Louisiane nije bio toliko sretan cijeli život. Odustao je od škole u devetom razredu sa sposobnošću čitanja na razini drugog razreda. Podsjeća da u odrastanju stvari nisu bile lake, a tada je teško mogao napisati i vlastito ime.

S 15 godina završio je kao beskućnik na 8 mjeseci. Ipak, bio je dobar u jednoj stvari – izgradnji i odlučio je usavršiti svoje vještine. Vjerovao je u sebe tvrdeći da s tim vještinama stvarno može nešto učiniti. Započeo je raditi u lokalnoj građevinskoj tvrtki kako bi mogao plaćati račune i nahraniti kćer, a na kraju je dobio posao s tvrtkom koja se temelji na Baton Rougeu. Sjeća se da ga je njegov poslodavac “uzeo pod krilo” i podučavao ga o tvrtki, tako da je, u roku od 6 mjeseci, već upravljao timom. Naposljetku, pokrenuo je vlastiti posao pod nazivom “Cool Pools”. Bio je to ogroman uspjeh, a zaradio je preko milijun dolara!

Zatim, kako bi se zaposlio i ispunio svoju strast, osnovao je tvrtku Zydeco Construction u Južnoj Louisiani, koja sada stvara ribnjake s kristalno čistom plavom vodom i okolnim pijeskom, čija je cijena oko 20 000 dolara. On je objasnio: „Godinama bih u sebi mislio: Što ako bi netko mogao smisliti način da pretvori ribnjak u raj? Želio sam pružiti ovu uslugu i želio sam biti prvi koji će to učiniti. Istražio sam koliko sam mogao i primijenio znanje na izgradnji ovih ribnjaka.” Tvrtka također nudi trampoline, zemljane terase, palube, betonske prilaze, prilagodljive kuhinje na otvorenom i rješenja odvodnje za poplave.

White opisuje fascinantna jezerca kao “prilagođene za to područje i za kupca” i “istinski rad ljubavi”. Dodaje da nijedna dvije tvorevine nikada nisu iste, a ribnjaci su pravi raj! “Oduvijek je bio moj san raditi ove različite stvari. Sve sam to morao smisliti. Mogu pogledati svaku situaciju i smisliti način da to popravim. Volim ostati na tržištu za stvari koje većina tvrtki ne nudi, posebno prilagođene ideje za uređenje dvorišta.”

Izvor: Healthy Food House

Komentari