8. Business Café u Puli

8. Business Café, održati će se 20.09. u Ribarskoj kolibi u Puli, s početkom u 18:00 sati

226

Business Café predstavlja druženje malih poduzetnika i onih koji to žele biti. Šestu godinu zaredom, u 6 zemalja, pred više od 10 000 gostiju, na više od 100 održanih evenata, ispričano je više od 300 uspješnih poduzetničkih priča te sklopljeno poslova u vrijednosti od 10 milijuna eura.

Tema 8. Business Café-a je “KREATORI VLASTITOG USPJEHA”. Svi okupljeni imat će priliku poslušati priče iskusnih, poznatih i priznatih poduzetnika, dobiti odgovore na sva Vaša pitanja te ostvariti suradnju s mnogim drugim gostima koje ćete imati prilike upoznati.

Moderatorica i nositeljica licence Business Caféa je Kristina Bulešić, vlasnica tvrtke Inspiracija d.o.o. i autorica bestsellera 10 Days…A Heart Opening Journey!

Gosti:
1. KRISTINA ERCEGOVIĆ
Začetnica je cjelokupne ideje zasnovane 2011. godine. Riječ je o osobi koja se može pohvalit izrazito osebujnom biografijom i životnim iskustvom. Ona je poduzetnica, spisateljica i autorica nekoliko knjiga.

2. DARKO ŠPELIĆ
Inovator je i čovjek s dugogodišnjim iskustvom u praksi. U radu se okušao kao djelatnik brodogradilišta Uljanik, taksist te uvoznik repromaterijala i strojeva za farmaceutsku i kozmetičku industriju. Darko je jedan od poznatijih pulskih inovatora i dobitnik brojnih priznanja na različitim svjetskim izložbama.

3. GORDANA DERANJA
Predsjednica je uprave Tehnomont d.d.. Ona je prva žena na čelu HUP-a, a njezin je trud prepoznala i struka te joj je Hrvatska udruga poslovnih žena u dva navrata, 2008. i 2013. godine dodijelila nagradu Menadžerica godine, a udruga CROME 2011. za menadžericu godine za velika poduzeća.

4. VALTER ROŠA
Diplomirao je na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli. Nakon petnaestogodišnjeg aktivnog bavljenja nogometom, za vrijeme studija počinje se baviti kazalištem. 2012. izvodi predstavu „Mistero buffo“ talijanskog dobitnika Nobelove nagrade za književnost Darija Foa, čije je tekstove preveo na istarsku čakavicu uz Aleksandra Bančića. Iste godine preko web portala teatar.hr nominiran je za nagradu publike za izvođača godine.

Komentari