10. Infobip Shift 2021 – na konferenciju stižu neki od najvećih developera svijeta

47

U Zadru se od 7. do 8. rujna održava Infobip Shift 2021., konferencija koja će okupiti brojne developere, predstavnike iz IT sektora i najveće globalne tehnološke kompanije. Isto tako, na konferenciji će sudjelovati i osnivači preko 200 startupova, koji će dobiti priliku predstaviti se čelnim ljudima iz industrije i posjetiteljima iz cijelog svijeta.

Osiguran je nastup 60 vrhunskih govornika koji oblikuju tehnološku industriju, a među vodećima su predstavnici najpoznatijih globalnih kompanija poput Microsofta, Amazona i Googlea.

Shift je u posljednjih deset godina napravio značajan doprinos u ucrtavanju Hrvatske na kartu europskih IT središta. U 30 različitih događaja organizatori su okupili više od 15 tisuća posjetitelja, 500 predstavnika medija i isto toliko govornika. Ove je godine započelo novo poglavlje konferencije koja, sada kao dio Infobipa, za cilj ima pozicionirati se kao najjača developerska konferencija u Europi, s ambicijom širenja i na druga tržišta.

Infobip Shift će biti organiziran hibridno, što znači da će se moći pratiti uživo na licu mjesta i online, a svi koji će konferenciju pratiti online moći će sudjelovati interaktivno zahvaljujući Infobip Shift aplikaciji pomoću koje će svi posjetitelji, i oni u Zadru i oni diljem regije i svijeta, moći međusobno komunicirati.

Više informacija o konferenciji, programu i ulaznicama pronađite na stranicama konferencije.

Komentari