Žena je primila spam e-mail u kojem je pisalo da je osvojila 3 milijuna dolara – i ispostavilo se da je to istina!

79
mobitel

Žena u Sjedinjenim Američkim Državama osvojila je 3 milijuna dolara nakon što joj je to dojavljeno putem e-maila koju je našla u mapi neželjene e-pošte. Laura Spears iz okruga Oakland, Michigan, pronašla je tajanstvenu e-poštu tek nakon što je krenula u potragu za e-poštom koja joj je poslana, a koju nije mogla pronaći. Tada je vidjela poruku s lutrije u Michiganu.

U početku je vjerovala da se radi o prijevari, u e-poruci je objavljeno da je osvojila milijun dolara, ali da je to trostruko pomnoženo jer je uključila značajku ‘Megaplier’. No, Laura je odmah provjerila svoje brojeve i službenim kanalima raspitala se u Lutriji.

55-godišnjakinja je rekla za Michigan Lottery Connect: “Vidjela sam oglas na Facebooku da je Mega Millions jackpot prilično visok, pa sam se prijavila i kupila listić. Nekoliko dana kasnije tražila sam od nekoga e-mail koji nedostaje pa sam provjerila mapu neželjene pošte. Tada sam vidjela e-poruku s lutrije u kojoj je pisalo da sam osvojila nagradu. Nisam mogla vjerovati što čitam, pa sam se prijavila na svoj račun na lutriji da potvrdim poruku u e-poruci. Sve je i dalje tako šokantno za mene. Ne mogu vjerovati da sam stvarno osvojila 3 milijuna dolara.”

Laura, koja radi kao medicinska sestra, rekla je da će novac podijeliti sa svojom obitelji i da će prijevremeno otići u mirovinu. Kasnije se našalila: “Definitivno sam dodala Michigansku lutriju na svoj popis sigurnih pošiljatelja samo u slučaju da mi se još kada posreći da dobijem još jednu e-poruku o velikoj nagradi.”

Izvor: 9GAG

L.B.

Komentari