[VIDEO]Dirljiv trenutak – Roditelji su ponovo nakon 32 godine susreli svog sina koji je otet

37

Poznato je da roditeljska ljubav može pobijediti mnoge stvari. Ova majka borila se dugi niz godina kako bi ponovo vidjela svog sina Mao-a. Njezin sin otet je kad je imao 2 godine. Srećom, priča je dobila sretan kraj nakon 32 godine potrage.

1988. godine otac je došao po Mao-a u vrtić u provinciji Shaanxi i nakon što je njegov otac na sekundu skrenuo pogled, netko je oteo njegovog sina. Njegova majka Li Jingzhi dala je otkaz na poslu kako bi se u potpunosti posvetila traženju svog nestalog sina. Ispričala je svoju priču na mnoštvo nacionalnih TV programa te isprintala i podijelila više od 100 000 letaka. U međuvremenu, majka je počela volontirati u grupi koja prikuplja informacije o nestaloj djeci i pomaže im da se ponovo spoje s roditeljima. Dok je tamo volontirala, pomogla je 29 roditelja da pronađu svoju djecu.

Krajem travnja netko je javio policiji da je muškarac u toj provinciji kupio dijete u kasnim 1980-im godinama. Policija je koristila tehnologiju prepoznavanja lica na fotografiji Mao-a kao bebe, simulirala je sliku koja pokazuje kako bi trebao izgledati kao odrasla osoba i pratila muškarca u gradu Mianyang koji nalikuje njihovoj simuliranoj slici. Nakon što su obavili DNK test, postalo je jasno da je Mao doista izgubljeni sin Li Jingzhi kojeg je tražila 32 godine. Dobre vijesti došle su na sam Majčin dan. Mao, kojeg su njegovi usvojitelji odgajali kao Gu Ningning i nikad nije znao za njegove biološke roditelje, no rekao je da će se preseliti živjeti sa svojim pravim roditeljima. Čini se da su njegovi roditelji konačno dobili sretan kraj kakav su tražili nakon 32 godine!

Izvor: Bored Panda

Komentari