U teškoj nesreći kod Mostara poginula obitelj Krstić – Vozači se pijani utrkivali?

123
obitelj krstić
Izvor: ŽO Zajednice žena HDZ BiH ''Kraljica Katarina Kosača'' HNŽ-a

Sinoć oko 20 sati kod Mostara u mjestu Buna dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su na licu mjesta smrtno stradale četiri osobe, a još četiri osobe nalaze se u bolnici. Sudarili su se Renault Scenic i BMW X5, a u prometnoj nesreći sudjelovalo je još jedno vozilo marke Mercedes.

Kako je jutros objavljeno, u automobilu marke Renault poginuli su otac, majka i njihov devetogodišnji sin. Drugo dijete, djevojčica, bori se za život u bolnici. “S neizmjernom tugom i boli javljamo da je tragično preminula naša članica Marijana Krstić zajedno sa svojim suprugom i sinom. Marijana je bila dugogodišnja istaknuta članica HDZ-a BiH TO Ortiješ i ostavila neizbrisiv trag u svome radu i djelovanju. Obitelji izražavamo iskrenu sućut. Počivali u miru Božjem”, objavljeno je na Facebook stranici Zajednice žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača.

Kako neslužbeno saznaje Klix.ba, u alkoholiziranom stanju su se utrkivali M.P. u vozilu BMW X5 i M.D u Mercedesu kojem je izmjereno 2,5 promila alkohola u krvi. Oni su se utrkivali iz smjera Mostara prema Čapljini i u mjestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala usmrtili gotovo čitavu obitelj koja je putovala iz suprotnog smjera.

L.B.

Komentari