U Tajlandu možete spavati sa slonovima ispod zvijezda u „Bubble Jungle“

23

Ako volite putovati sigurno sanjate o posjetu Tajlandu. Zemlja fascinantne prirode i divljih životinja jednostavno je raj na Zemlji! Smještena u južnoj Aziji, ova je zemlja poznata po očaravajućim otocima i plažama, izvrsnoj tajlandskoj hrani, borilačkim vještinama i hramovima. Popularno je turističko odredište, a njegova bujna i luksuzna odmarališta za turiste jednostavno su veličanstvena!

Pa, ako ikad odete tamo, budite sigurni da ćete provesti noć među spasilačkim slonovima! Elentarni kamp i odmaralište Anantara Golden Triangle nudi luksuzan boravak u „Bubble Jungle“! „Na drvenoj palubi iznad šume, vaš luksuzni mjehurić nudi neprekinuti pogled na naše nježne divove, kao i zapanjujuće zvjezdano nebo iznad.“ Ovo je područje gusto naseljeno pametnim životinjama, a dok ćete provesti noć u balonima za spavanje, moći ćete uživati ​​u svom vremenu u njihovom prirodnom staništu.

you-can-sleep-with-elephants-under-the-stars-in-a-jungle-bubble-in-thailand1-650×433

Svi slonovi koji žive u odmaralištu spašeni su s Tajlandskih ulica i odvedeni su na zbrinjavanje specijaliziranog osoblja. “Bubble Jungle” površine 236 četvornih metara uključuje dnevni boravak pod prozirnim krovom, veliki krevet, klima uređaj, mini bar i potpuno vlastitu, netransparentnu kupaonicu. Tu je i 24-satna posluga u sobu. Ove kupole dizajnirao je Eye in the Sky i konstruirao ih je od visokotehnološke poliesterske tkanine kako bi se osigurala njihova cjelovitost tijekom vremena. Također možete prisustvovati pješačkom obilasku, koji se zove Šetanje s divovima, a veterinar ili biolog temeljito će objasniti život slonova tamo.

Etienne De Villiers, direktor za odnose s javnošću klastera, objasnio je: „Gosti mogu promatrati slonove društvene interakcije u njihovom rodnom staništu. Zabava, bilo u riječnoj kupki ili u blatu igra vrijeme pokazuje koliko lukave ove graciozne životinje mogu biti.”

Izvor: Healthy Food House

Komentari